Тренери «Волині» не вигадували нічого особливого стосовно кадрів – вийшов найсильніший склад, ослаблений хіба травмою Кобахідзе (він доліковується). Стартові хвилини були за господарями, щоправда, без особливих моментів., - інформує клубна прес-служба лучан.

Але дуже швидко волиняни відтіснили гру від своїх воріт і дуже спокійно почали шукати ключі до воріт Мисака. І дуже швидко відшукали: Матей промчав своїм лівим флангом, наче рукою подав в штрафну, де Сергій Кравченко головою пробив у верхній куь воріт Мисака ,зловивши кіпера на протиході. Дуже класний дебютний у «Волині» гол вийшов у Сергія – 0:1 

«Карпати» відповіли єдиний справді гольовим моментом у матчі. Карноза вивів Кожанова віч-на-віч із Шустом, але Богдан згадав, як рятував свою команду у березневому матчі і відбив ногами на кутовий.
Наприкінці тайму Матей вирішив повторити фокус із Кравченко, віддав тепер низом, але удар в Сергія не вийшов.
У перерві львів’ни випустили відразу двох свіжих виконавців, посилюючи атаку. Але перший момент у другій половині мали лучани – Політило виконав штрафний, але зовсім трохи недокрутив м’яча у дальній нижній кут.
У другому таймі дуже яскраво кілька разів зіграв Матей, який по-футбольному брав ініціативу на себе, йшов в обіграш, накручував, заробляв стандарти на собі. Запам’ятався і його штрафний – трохи правіше пройшов м’яч після його пострілу у верхній кут воріт Мисака.
Друга половину тайму пройшла у намаганні господарів зрівняти. Але до панік біля воріт лучан, як
це часто було у попередніх матчах, не спостерігалося. Ймовірно, через те, що гості більше атакували, пам’ятаючи, що кращий захист – це атака.
У гостей зіграла заміна – Редван Мемешев замінив Олега Герасимюка, якому дісталося по ногах впродовж всього матчу. Ред обігрався із Кравченком, зумів прострілити з-під Пластуна і Гітченко знічев’я розстріляв власні ворота із 5 метрів, поруч міг замикати Діденко – 0:2.