Незабаром в селі Заброди та Лучичі Ратнівського району Волинської області розпочнеться будівництво дороги. Зокрема, сьогодні у Віснику державних закупівель оприлюднено результати відкритих торгів.

Таким чином, перемогу у відкритих торгах здобуло мале підприємство «ШЛЯХ», яке взяло на себе зобов'язання збудувати дорогу в двох невеличких поліських селах. На це, зокрема, передбачено кошти місцевих бюджетів, які надаються замовникам під гарантії Кабінету Міністрів України та органів місцевого самоврядування за кредитами іноземних держав чи банків. Також в тендерній документації прописано умови співфінансування разом з іноземними державами чи міжнародними фінансовими організаціями. Тож на будівництво дороги в селах Заброди та Лучичі передбачено 3 846 993 гривень.

За умовами тендерної документації, будівництво передбачає прокладення нової дороги в селі Лучичі довжиною 802 метри. Натомість в селі Заброди – 400 метрів нового асфальтобетонного покриття з облаштуванням території дитячого садка і школи.

Будівництво доріг МП «Шлях» зобов'язане завершити до 20 листопада цього року.