Для того, щоб Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк міг дістатися з свого заміського будинку в Київ у супроводі свого кортежу, перекривають колишню «трасу Януковича». Про це повідомляють Українські Новини.

Після закінчення ремонту в будинку Арсенія Яценюка Нових Петрівцях голова Кабміну нарешті переїхав за місто. До повернення сімейства в житловий масив «Лазарєв сад», що в Нових Петрівцях, посилили охорону. У кварталі, де розташовано маєток Яценюка, з'явився пост охорони і шлагбаум.

Доступ на вулицю Княгині Ольги перекрито для сторонніх. На виїзді висять камери відеоспостереження. Такі заходи безпеки були зроблені через частих візитів активістів і мітингувальників. Хоча раніше на цю вулицю можна було проїхати або пройти без всяких проблем.

Тепер трасу, по якій раніше на роботу їздив екс-президент Віктор Янукович, перекривають для прем'єра Яценюка. Вчора вранці журналісти зустріли кортеж політика за містом. Він близько 11:00 прямував на роботу: з котеджного містечка у бік Вишгородської траси.

Першим за традицією їхав «Фольксваген» з держохороною, за ним - броньований «Мерседес», а далі - два мікроавтобуси супроводу. Ближче до Києва в районі КПП для машин Яценюка влаштували так звану кишеню: даішники притримали основний потік авто, який рухався по головній дорозі, щоб кортеж прем'єра зміг виїхати на трасу з другорядної і відірватися від інших.