«Шахтар» розгромив «Волинь» у матчі 15-туру УПЛ з рахунком 4:0. Перший тайм матчу вирішив питання переможця матчу, - передає клубна прес-служба лучан.

На 19 хвилині Срна пройшов правим флангом атаки, сильно прострелив у воротарський, звідки Марлос в дотик відправив м’яча в сітку воріт Богдана Шуста – 1:0.

На 32 хвилині Ісмаілі здивував потужним і точним ударом в дальній кут після помилки Шарпара – 2:0.

На 38 хвилині Дентіньйо знайшов Срну в штрафному, звідки Срна прострелив в центр на Марлоса. Бразилець прибрав зі свого шляху захисника після чого ударом з близької дистанції Шусту шансів не залишив – 3:0.

Учетверте «гірники» забили в другому таймі, коли Марлос втік від логінова і знайшов центрі штрафного Гладкого. Нападнику влучити в кут воріт із 9 метрів було нескладно – 4:0.

Фото з матчу можна переглянути у цій галереї Автор - Андрій Дудуш.

Шахтар – Волинь – 4:0 (3:0)

Ліга Парі-Матч, 15 тур, Запоріжжя, стадіон Славутич Арена, +13.

Арбітр: Я.Козик (Мукачево)

Шахтар (Донецьк): Пятов, Срна (к), Кучер, Ракіцький, Ісмаїлі, Фред, Дентіньо, Бернард (Коваленко, 63), Тайсон, Марлос (Коробенко, 82), Гладкий (Едуардо, 70))

Запасні: Каніболоцький, Ордець, Кобін, В.Нем

Волинь (Луцьк): Шуст, Жуніч, Богданов, Логінов, Польовий, Шарпар, Політило (к) (Шаповал, 89), Кравченко (Мемешев, 41), Матей, Кобахідзе, Козьбан (Герасимюк, 75)

Запасні: Неділько, Шабанов, Насонов, Горопевшек.

Голи: Марлос (19, 38), Ісмаїлі (33), Гладкий (66).

Попереджені: Польовий (33), Мемешев (42), Богданов (44), Герасимюк (90+2) – Дентіньйо (54), Кучер (90+4).