Бойовики обстріляли колону цивільних автомобілів, які вже півдня стоять у черзі на блокпосту «Зайцеве». Дорогу на виїзд з окупованої Горлівки місцеві жителі називають «дорогою життя». Інцидент на «дорозі життя» стався ввечері приблизно о 17.30.

Подробиці повідомляє у соцмережі товариство «Нова Горлівка», - новину передає «Преса України».

«Попросили висвітлити ситуацію на «дорозі життя» - Черга з 03.10.... машин неймовірна кількість... просування транспорту нульове.... з 14.00 до 15.00 рух було закрито... на момент закриття поста «Зайцеве» 17.00, стоїть колона від поста до поста... Люди економлять паливо, адже можливості заправитися вже немає... а попереду ще ніч...», - повідомляє «Нова Горлівка».

Несподівано бойовики почали обстріл колони машин, які вже майже добу стоять у черзі.

«Почалася безладна стрілянина... із застосуванням важкої стрілецької... КПВТ....Трассера літають над колоною... переживаємо за людей...», - наголошується в повідомленні.

Джерела спільноти підтвердили, що бойовики дійсно почали обстріл цивільної колони.

«Наші побоювання підтвердилися.... По колоні відкрили вогонь з автоматичної зброї з боку посадки залізниці, з боку Микитівки... Люди спішно покидають трасу... Відомо про пошкодження транспорту, про жертви або постраждалих інформації немає....», - пишуть очевидці.