Призначено першу сесію Волинської обласної ради VІI скликання.

Відповідну постанову прийняла Волинська обласна виборча комісія на своєму засіданні 23 листопада. Сесія скликається 26 листопада на 10.00 та відбудеться у сесійному залі обласної ради, - повідомляє прес-служба облради.

Нагадаємо, на виборах до Волинської обласної ради VІІ скликання, які відбулися 25 жовтня, обрано 64 депутати.

Волинська ОВК розглянула заяву та додану до неї копію рішення Шацької СВК № 20/2 від 30 жовтня 2015 року, подану Віннічуком Сергієм Миколайовичем до Волинської обласної виборчої комісії про обрання його головою Шацької селищної ради. Згідно з постановою № 106 Волинської ОВК, Сергія Миколайовича Віннічука виключено зі списку обраних депутатів до Волинської обласної ради. Цією ж постановою задоволено заяву Кіндера Олега Олексійовича про відмову від депутатського мандату Волинської обласної ради в зв’язку з обранням його Ковельським міським головою. Постановою № 107 Волинської ОВК задоволено заяву Бадзюня Андрія Анатолійовича про відмову від депутатського мандату Волинської обласної ради в зв’язку з обранням його депутатом Іваничівської районної ради та виключено зі списку депутатів, обраних до Волинської обласної ради.

Постановою № 108 Волинської ОВК визнано обраними до Волинської обласної ради від Волинської обласної організації «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» кандидатів у депутати Кирди Людмили Федорівни та Столяра Василя Андрійовича, а від Волинської обласної організації «Всеукраїнського об’єднання «Свобода» - Сівака Сергія Віталійовича.