У Луцьку колишня ув'язнена приревнувала свого благовірного та двічі «порнула» його ножем у живіт.

Інцидент трапився на початку жовтня. Того вечора люди відпочивали вдома і випили по чарці. Згодом захмеліла парочка почала з'ясовувати стосунки і тоді жінка схопила кухонний ніж та двічі встромила в живіт своєму благовірному. Відтак жінка пробила чоловіку шлунок та кишківник, а ці ушкодження відносяться до категорії тяжких.

Проти ревнивої зловмисниці відкрили кримінальне провадження за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. В ході слідства стало відомо, що в жовтні 2010 року жінку судили за подібний злочин, проте тоді їй вдалося уникнути ув'язнення, позаяк вона була вагітною, а ще через рік жінку притягнули до кримінальної відповідальності за крадіжку. За останній злочин лучанку посадили за ґрати, втім невдовзі вона була звільнена від відбування покарання на підставі Закону «Про амністію».

Коли ж чергове провадження проти жінки почали розглядати в Луцькому міськрайонному суді, жінка щиро каялася, просила пробачення, а ще більше просила не ув'язнювати її, адже вона виховує малолітню дитину.

Разом з тим і потерпілий в суді свідчив про те, що вже пробачив свою благовірну, завдані збитки вона йому відшкодувала, а тому її не варто садити за ґрати.

Враховуючи всі ці обставини суд прийшов до висновку, що підсудній слід призначити покарання нижче від найнижчого, проте таки з позбавленням волі. Відтак, вироком Луцького міськрайонного суду лучанку засудили до трьох років тюрми.