Юніори «Волині» у дещо ослабленому травмами і дискваліфікаціями складі зіграли заключний матч року в Харкові. Гру за обопільним рішенням перенесли із неділі на четвер, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

«Волинь» U-19 дуже активно провела перший тайм і мала щонайменше п’ять нагод забити гол. Одного разу м’яч навіть побував у воротах господарів, але після флангового прострілу Ярошенко це зробив із офсайду. Відзначимо, що попри жорстку і шалену подекуди боротьбу на кожному клаптику поля, гості в першому таймі втратили кілька хороших нагод забити, особливо це стосувалося виходів віч-на-віч.

Доля матчу вирішилася на 85 хвилині. Гостям вистачило сил атакувати до фінального свистка. Відзначився Олександр Чепелюк. Артем Дудік вивів Сашу сам на сам і півзахисник вдарив у дальній кут – 0:1!

Перемога на виїзді дозволила юніорам «Волині» піти на зимові канікули у хорошому настрої та розташуватися ближче до середини турнірної таблиці.

Чемпіонат України U-19, 18 тур, НТБ «Металіст», Високе, сонячно, -2.

«Металіст» U-19 «Волинь» U-19 – 0:1

Арбітр: Віктор Арановський.

«Металіст»: Федак – Кузьмін, Алієв, Сулаєв, Підручний, Сененко, Осіпов, Зінов’єв, Стороженко, Ткаченко, Єрмоленко.

«Волинь»: Хвалицький – Тракало, Марушка, Мелінишин, Панькевич – Тетеренко, Чепелюк – Баб’як, Дудік, Теліховський (Трикош, Дмитренко)  – Ярошенко (Дручок).

Гол: Чепелюк, 85.

Попередження: 66 – 46, 55, 78, 88, 90+1.