Незважаючи на торговельну блокаду Криму і санкції, багато компаній, зареєстровані в материковій Україні і в Криму, продовжують тісну співпрацю з півостровом і з материковою Україною.

Про це написав Геннадій Корбан у соцмережі. Таких організацій налічується більше десятка, - передає Вusinessua.

Корбан вже неодноразово робив сенсаційні заяви про корупцію і бізнес в Україні і заявляв, що буде оприлюднювати секретну інформацію поступово. На цей раз він «видав» бізнесменів, які продовжують надсилати свої товари в Крим і в Україну всупереч чинним законам. У списку опинилися ТОВ «Агрохім», ПРАТ «Юкрейніан кемікал продактс», ТОВ «Еф-пласт», ТОВ «Фіторадгосп Радуга», ПП «Стевія», ТОВ «Цітіус», ТОВ «Кримеколайф», пивобезалкогольне підприємство «Крим», ПРАТ «Кримський титан», ТОВ «Битхім», Кримський содовий завод, а також всім відома «Укрзалізниця».

У список потрапили і кримські підприємства, які ведуть жваву торгівлю з материковою Україною, незважаючи на всі санкції, введені, як Україною, так і Росією. Лідер УКРОПУ закликав владу країни вжити термінові дії щодо цих організацій. Також Геннадій Корбан озвучив інформацію про те, чим займаються компанії, що і як вони продають, хто є їх власниками.