Колишній керівник ТзОВ «АМТ Труби» Сергій Омаров підробив рішення зборів засновників для того, аби мати можливість потайки продати все майно компанії іншій юрособі. Принаймі такі підозри має засновник компанії.

Так, свого часу директором фірми «АМТ Труби» був такий собі Сергій Омаров. Статутний капітал фірми складає 3 000 000 гривень, а засновником ТзОВ «АМТ Труби» виступає ТзОВ «Науково-виробнича компанія «Органіка».

Однак, в червні 2013 року директор «АМТ Труби» Сергій Омаров продав усе нерухоме майно такому собі ТзОВ «Івакан», яке донедавна було зареєстроване на Волині в селі Луковичі, Іваничівського району, однак наразі вже "прописалося" в столиці.













Підставою для укладення договорів купівлі-продажу стало рішення зборів засновників, позаяк статутом «АМТ Труби» передбачено, що директор не має права укладати угоди, розмір яких перевищує 25 тисяч гривень.

На переконання засновника ТзОВ «Науково-виробнича компанія «Органіка» Андрія Столяра, колишній директор «АМТ Труби» підробив протокол та рішення зборів засновників, відчужив усе майно підприємства та зник у невідомому напрямку.

«Ми його ніде не можемо знайти, телефон не відповідає, за місцем проживання його немає. Він мало того, що все з підприємства продав, так ще й забрав установчі документи, без яких ми тепер нічого не можемо зробити», - запевнив Андрій Столяр.

А тому тепер у судовому порядку Андрій Столяр намагається скасувати спірне рішення зборів засновників. Відповідачем по цій справі виступає «АМТ Труби», однак представник компанії в суді заявив, що фірма позов визнає та підтримує всі вимоги позивача.

Скасувати спірне рішення зборів засновників можна лише на підставі статуту, в якому визначені права та обов'язки директора підприємства, однак наразі цього документу на підприємстві немає. Представник відповідача заявив, що всі установчі документи компанії забрав Сергій Омаров.

Відтак, головуючий по справі суддя Віктор Кравчук зобов'язав представника відповідача розшукати хоча б завірену копію статуту та відклав розгляд справи до середини грудня.