Вчора, 1 грудня у Луцьку близько 20-ї години поблизу магазину «Троянда», що на пр.Соборності, збили людину - про це повідомляють у мережі.

Як повідомляє користувач Луцької дошки близько 20.00 біля «Троянди» стояли «ДАІвці» обличчям на зустрічну. «Поряд був ВАЗ, стояла й швидка. Проїхавши повз них видимих ані пошкоджень авто, ані потерпілих видно не було. Хтось ще бачив, що там було?» - йдеться в дописі. 

В свою чергу користувач під ніком «Svityaz» зазначає - «Десь пів-восьмої на переході біля Троянди збили людину. Переходив якраз дорогу біля Гостинця: звук різкого гальмування шин по асфальту і удар, швидка була хвилин за 7-8».

Журналісти Інформаційного агентсва Волинські Новини повідомляють, що чоловік, який постраждав унаслідок ДТП, отримав травму голови. Так, дорожньо-транспортна пригода сталася о 19:45. Лучанин, 1993 року народження, за кермом автомобіля ВАЗ скоїв наїзд на пішохода. Згадана аварія трапилася на «зебрі». Зі слів полісменів, водій був у тверезому стані, відтак причини автопригоди з’ясовуються.

Згідно з інформацією, пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму. Постраждалий – лучанин, 1963 року народження. За фактом вчинення ДТП правоохоронці відкрили кримінальне провадження.