Ремонт сільської школи у Любомльському районі обійдеться у понад 4 мільйони гривень. Відділ освіти Любомльської райдержадміністрації провів відкриті торги на визначення переможця на реконструкцію школи у селі Рівне.

Зокрема, на перемогу у торгах претендували дві фірми: ТзОВ «Будівельник» виступило з пропозицією провести роботи за 4 142 289 гривень, в той же час, ТзОВ «Луцьккомунбуд» запропонувало провести ремонт школи за 4 421 676 гривень.

Як йдеться у «Віснику державних закупівель», перемогу здобув «Будівельник», бо члени комітету конкурсних торгів визнали його пропозицію найбільш економічно привабливою

В документах зазначається, що на роботи по реконструкції школи відділ освіти Любомльської райдержадміністрації планував витрати 4 144 742 гривень з місцевих бюджетів. Переможець торгів, своєю чергою зобов’язався виконати будівельні роботи протягом 2015-2016 року.

До слова, фірма «Будівельник» зареєстрована у місті Любомль, вул. Дружби, 52, а «Луцьккомунбуд» знаходиться за адресою м. Луцьк, вул. Дубнівська, 22.