Начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Микола Якимчук повідомив про тимчасове припинення навчання в усіх загальноосвітніх та позашкільних навчально-виховних закладах міста Луцька. Про це він повідомив сьогодні, 26 січня, під час оперативної наради.

Микола Якимчук повідомив, що середня захворюваність учнів у загальноосвітніх навчальних закладах на початку минулого тижня склала 12%. До п’ятниці кількість відсутніх у школах учнів збільшилась до 14%. Тож, враховуючи ріст захворюваності, міський голова Микола Романюк дав розпорядження про введення карантину в усіх шкільних та позашкільних навчально-виховних закладах.

Школи закриті на карантин до 31 січня. Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк підтвердив інформацію управління охорони здоров’я, та додав, що термін карантину може подовжитись в залежності від епідеміологічного стану.

Олег Гребенюк також повідомив, що в дошкільних навчальних закладах робота не припинена. Втім, він звернувся до батьків з проханням по можливості залишати дітей вдома.