Бійці 14-ї бригади з Володимира-Волинського, що нині знаходяться на позиціях у Мар’їнці, для протидії інформаційній війні створили власну радіостанцію, - пише Волинь:Світ.

Військові пояснюють такі дії відсутністю у зоні АТО українських каналів та радіо, а та кож бажанням допомогти місцевим жителям в отриманні об’єктивної інформації.

Поки що станція працює у тестовому режимі, здійснюючи мовлення протягом 6 годин на день, та покриває більшу частину населеного пункту Мар’їнка.

Боєць 14-ї бригади з позивним «Рейв» запевняє, що може відновити трансляцію і загальноукраїнських телеканалів та радіо при наявності відповідної підсилюючої апаратури.

Більше інформації у сюжеті «5-го каналу».

Як повідомлялося, у Володимирі-Волинському збирають передачі для бійців 14 бригади. Допомогу для бійців відправлять 1 лютого. Всі бажаючі відправити особисті передачі своїм рідним та близьким на передову, можуть приносити їх у пункт збору допомоги бійцям 14-ї ОМБр, що знаходиться в приміщенні ЖЕКу по вулиці Шевченка, 11-ть.

За цією ж адресою всі небайдужі можуть приносити те, чим хочуть поділитися з вояками. Крім робочих днів, пункт збору працюватиме і в суботу та неділю, 30-го та 31-го січня. Громаду міста в цій поїздці представлятиме заступник міського голови Володимира-Волинського Олег Свідерський.