Півзахисник луцької «Волині» Флорентін Матей продовжить кар'єру в Хорватії. Про це пише видання Спорт аналітика.

«Рієка» узгодила із лучанами останні деталі переходу 22-річного гравця та його особистий контракт. Наразі сума відступних не розголошується. Зауважимо, раніше повідомлялось про інтерес до Матея з боку «Еспаньйола».

Як зазначає клубна прес-служба лучан напередодні вильоту в Індію «Волинь» попрощалася із своїм румунським легіонером Флорентіном Матеєм. Він перейшов до складу команди «Рієка». Це сталося після перемовин «Волині» і одного з лідерів хорватського футболу про трансфер. Сьогодні увечері Матея презентували вболівальникам «Рієки» в перерві товариського матчу, який ця команда провела на власному стадіоні. 

Гравці, тренери і персонал «Волині» по теплому привітали Флорентіна із новим викликом у кар’єрі, побажали успіху в новій команді.

У вересні 2013 року на правах вільного агента Матей підписав контракт з луцькою «Волинню». За «хрестоносців» дебютував 25 вересня 2013 року в грі проти «Ворскли» в Кубку України.

За нашу команду Флорентіном зіграно 60 матчів в чемпіонатах і Кубку України. На рахунку Матея 6 голів і 16 результативних передач.  

Бажаємо тобі, Флорентіне, хороших матчів у кар’єрі і гри без травм. І не забувай «Волинь»!

Довідково: Флорентін Матей - вихованець бухарестської «Стяуа», в якій перебував протягом 10 років. Зігравши лише два матчі за основну команду, 1 вересня 2010 року на правах оренди перейшов в «Унірю», де зіграв 7 матчів до кінця року.

З початку 2011 року залишався без клубу, поки в вересні не підписав контракт з італійською «Чезеною», що виступала в Серії Б. У вересні 2013 року на правах вільного агента підписав контракт з луцькою «Волинню». За «хрестоносців» дебютував 25 вересня 2013 року в грі проти «Ворскли» в Кубку України (1:2).