Шість банківських установ, створених за допомогою російського капіталу, діють в Луцьку. Про це йдеться у відповіді СБ Волині на запит депутата Луцької міської ради Павла Данильчука, - пише Волинська правда.

«Повідомляю, що на території Луцька здійснюють діяльність із надання фінансових послуг 6 безбалансових представництв банківських установ, створених за участю російського капіталу, а саме: ПАТ «Промінвестбанк» (м.Луцьк, вул.Степана Бандери, 20; м.Луцьк, вул.Рівненська, 145), ПАТ «ВТБ Банк» (м.Луцьк, вул.Шопена, 1), АТ «Сбербанк Росії» (м.Луцьк, просп.Волі, 11), ПАТ «Альфа-Банк» (м.Луцьк, просп.Волі, 7), ПАТ «Банк Форвард» (м.Луцьк, вул.Винниченка, 25) та ПАТ «ВіЕс Банк» (м.Луцьк, просп.Волі, 14)», - зазначається в документі за підписом начальника УСБУ у Волинській області Юрія Фелонюка.

«Крім того повідомляю, що до повноважень органів Служби безпеки України не відноситься збір, облік чи моніторинг інформації, яка стосується звичайної діяльності фінансових структур, в тому числі, які створені за участю іноземного капіталу», - йдеться у відповіді.