Сергій Корсунський, права рука Болотова, кардинально змінив свої політичні переконання і тепер живе в Києві. Про це у Facebook пише координатор проекту Стоп Терор Семен Кабакаєв - пишуть Факти.

- Сьогодні у мене була в Києві зустріч з одним із сепаратистів, він брав участь у захопленнях урядових будівель у Луганську. Корсунський Сергій Олегович, був правою рукою Болотова, одним із командирів незаконних збройних формувань при захопленні держустанов. Постійно виступав на різних прес-конференціях із Болотовим, закликав до федералізації України. У вимогах він висував: визнання героями Беркут і солдатів ВВ які стояли проти Майдану. 

Знайомий він із Максимом Шевченком. Максим, займає посаду радника Путіна з прав людини, був у Луганську під час захоплення, намагався налагодити діалог із Києвом. Максима, Сергій Корсунський кликав щоб з'ясувати, чи будуть зелені чоловічки як у Криму. На той момент ситуація була непевна і частина лідерів сепаратистів не знала, чи буде військова допомога від Росії чи ні. Результат ми бачимо.

На даному етапі, Сергій спокійно їздить на машині марки lexus по Києву і обідає в кафе зі своєю дружиною. Він довго намагався нам довести, що він за єдину Україну, показував довідку, видану в МВС, що до нього немає претензій і до ЄРДР він не внесений. Тепер у мене виникає питання до правоохоронних органів: Чому чоловік, який стояв біля витоків створення республік, спокійно пересувається по Києву?! - пише він.