Молодий чоловік, житель Камінь-Каширського району їхав на мотоциклі та скоїв наїзд на неповнолітнього велосипедиста. В результаті ДТП потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, а винуватець аварії ледь не опинився за ґратами.

Інцидент стався ще на початку квітня 2015 року, однак вирок молодому волинянину винесли тільки наприкінці січня цього року.

Того дня молодик їхав мотоциклом марки «Вайпер» по дорозі сполученням Ковель–Камінь-Каширський–Седлище. Проїжджаючи через село Нуйно Камінь-Каширського району призовник побачив, що на дорозі стоїть хлопець з велосипедом. Водій мотоциклу намагався об’їхати велосипедиста, однак зачепив його лівою стороною.

В результаті аварії в неповнолітнього хлопця діагностували відкриту проникаючу черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеня з багатоуламковим переломом лобної кістки та контузію важкого степеня правого ока з пошкодженням зорового нерва.

Відповідно до висновку судової інженерно-технічної експертизи від 07 грудня 2015 року водій мотоцикла мав технічну можливість никнути наїзду.

Втім, враховуючи щире каяття, активне сприяння розкриттю злочину, прохання законного представника неповнолітнього потерпілого не призначати обвинуваченому реального покарання, те, що підсудний вперше притягується до кримінальної відповідальності, по місцю проживання характеризується позитивно, а завдані збитки відшкодовано - суд вирішив призначити обвинуваченому покарання з випробуванням.

Тож, вироком Камінь-Каширського районного суду молодика засудили до 4 років позбавлення волі  з 2-річним іспитовим терміном, проте без позбавлення водійських прав.