Начальник регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області  Тетяна Маслечко розповіла, що вже закінчено всі судові справи щодо пансіонату «Шацькі озера». Про це вона повідомила під час оперативної наради в голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

Тетяна Маслечко повідомила присутніх, що за рішенням суду, пансіонат був виведений з власності ПрАТ «Волиньтурист». Вона також розповіла, що в кінці лютого почнуть уточнювати площі споруд пансіонату «Шацькі озера» і готувати дані по об’єкту для повернення його в державне майно України.  

Володимир Гунчик спитав куди йдуть кошти з господарської діяльності і взагалі, чи є вона законною.

«За державою ще не зареєстровано, не узаконено. З іншої власності вже виведено. І куди йдуть гроші, податки, і як трактувати цю діяльність, яка там зараз є?» - запитав Володимир Гунчик.

Начальник Фонду державного майна розповіла, що на даний момент ще не завершено остаточну передачу об’єкту від ПрАТ «Волиньтурист» державі, тому всі кошти від господарської діяльності поки що отримує «Волиньтурист»

Аби не втрачати надходження до бюджету голова ОДА доручив юридичному управлінню ВОДА підготувати звернення до Фонду державного майна України з проханням прискорити передачу даного об’єкту в державну власність, і визначити його розпорядника.