Жителька Старовижівського району втопила свою новонароджену дитину у вигрібній ямі. Однак, її таки притягнули до відповідальності.

З матеріалів справи стало відомо, що трагедія сталася у вересні 2015 року. Тоді 30-річна жінка, перебуваючи на 40 тижні вагітності, відчула, що в неї почалися перейми і пішла в нужник. Там жінка народила здорову дівчинку, проте викинула її у вигрібну яму, де немовля задихнулося.

Викрити злочин вдалося завдяки лікарю місцевого пологового будинку, куди жінка звернулася зі скаргами, які співпадають з післяродовим станом. Після огляду пацієнтки, лікар звернувся в правоохоронні органи.

Згодом, поліцейські провели огляд будинку підозрюваної та виявили труп немовляти у вигрібній ямі туалету. Сама жінка пояснила свій вчинок тим, що думала, буцім то дитинка народилася мертвою.

Нещодавно суд виніс вирок горе-матері, однак через те, що судове зсідання відбувалося в закритому режимі, яке покарання призначили жінці – не відомо. Проте зауважимо, що санкція статті, за якою судили жінку, передбачає покарання у виді обмеження, або позбавлення волі на строк до п’яти років.