Волинських депутатів просять передбачити в бюджеті кошти на арт-терапію демобілізованих бійців. Про це стало відомо під час другої сесії Волинської обласної ради сьогодні, 10 лютого.

Відповідний запит озвучив депутат облради та голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов. Як зазначив депутат, громадська організація «П`ятерня» вже півтора року займається мистецькою терапією та реабілітацією військових, проте ніразу на це не виділялися кошти з бюджету. Але, як зауважив Рубльов, саме завдяки цій терапії бійці з усіх куточків Волині можуть отримати психологічну допомогу. 

Зокрема, як розповів депутат облради, до нього звернулася волинська художниця, засновник та керівник арт-студії «Пятерня» Тетяна Мялковська  з проханням виділити з бласного бюджету кошти на матеріали для занять та кошти для проведення виставок робіт бійців згдно регіональної Програми підтримки демобілізованих військових.

Депутати Волинської облради більшістю голосів підтримали пропозицію виділення коштів з обласного бюджету на підтримку даного реабілітаціійного проекту.