Без центру поля, на швидкості, непритаманній лютневому етапу підготовки команд, із жагою до перемоги – так «Волинь» провела другий поєдинок на NagjjCup в індійському Кожикоде. Суперник – молодіжка бразильського Атлетіко Паранаенсе – лідирував до цього в групі А і побудував гру відповідно до свого становища. «Волинь» же кинулася атакувати з перших хвилин - інформує клубна прес-служба лучан.

У стартовому складі хрестонсоців було дві зміни – не грали Жуніч та Петров. Команда відповідно дещо перегрупувалася.

Перший тайм запам’ятався обопільними «уколами» команд. «Атлетіко» забило першим після виходу Веслі Сілви сам на сам, але вже за 8 хвилин лучани відігралися. Сергій Логінов підключився на стандартне положення і після першого удару Мемешева зрівняв рахунок – 1:1.

Набагато цікавішим і емоційнішим виявився другий тайм. «Хрестосносці» на мить забули про дошкульну спеку і обрушили на молодих бразильців всю свою потугу. Принаймні чотири гольові комбінації вдалися українцям, але забити вдалося тільки одного разу. Анатолій Діденко спочатку не влучив у ворота після прострілу Насонова, потім не до кінця втік від захисників і його удар після виходу сам на сам парирував кіпер.

А гол знову забив …Мемешев. Його кинули в забіг проти двох захисників і Редвана на швидкості обігравши одного з них, увійшов в штрафну і технічно поцілив у дальній кут воріт – 2:1.

Усе міг вирішити третій гол, тим більше, що гра лучанам вдавалася, а бразильці надто багато небезпеки не створювали. Декілька разів втікаючи від захисників «Атлетіко» волиняни зашпортувалися з м’ячем і нагоди втрачали. Все ж дається взнаки лютневий етап підготовки команди – кондиції і розуміння з м’ячем і з партнерами ще не в ідеальному стані.

До честі бразильців вони знайшли сили відігратися. Яго Сілва, який замінив свого однофамільця-автора першого голу, з 10 метрів і з-під Міхи поцілив у верхній кут воріт Шуста – 2:2.

Сил і часу забити втретє у гостей вже не було. Отож, друга нічия «Волині» в Індії.

Волинь (Луцьк, Україна) – Атлетіко Паранаенсе (Курітіба, Бразилія) – 2:2

11 лютого, м. Кожикоде, стадіон EMS, товариський матч.

ВОЛИНЬ: Шуст, Насонов, Логінов, Горопевшек, Шабанов, Кравченко (к), Богданов, Польовий, Мемешев, Герасимюк, Діденко (Петров, 59 Р. Никитюк, 86).

Голи: Логінов (29), Мемешев (63) - В. Сілва (21), Я. Сілва (90)

Попередження: Горопевшек (68)

Заключний матч групового етапу Волинь проведе із англійським Вотфордом у понеділок 15 лютого о 15.30 і це, судячи із турнірної таблиці, буде вирішальний матч. Тільки перемога дозволить лучанам сподіватися на вихід до півфіналу.