Російські найманці використовують важке озброєння по всьому фронту. Загалом з початку доби зафіксовано 20 обстрілів. По опорних пунктах ЗСУ в Майорську бойовики вели вогонь з зенітної установки, а в Зайцевому – з міномету. Не припиняються бої у Опитному, Пісках та на шахті Бутівка - інформує прес-центр штабу антитерористичної операції.

Вже традиційно не вщухають бої у Опитному, Пісках та на шахті Бутівка. Тут силовиків обстрілювали зі стрілецької зброї та протитанкових гранатометів. Із такої ж зброї бойовики тричі відкривали вогонь по Мар’їнці.

Відомо, що в Луганському противник вів вогонь з великокаліберного кулемету.

«В районі тимчасово окупованої Горлівки окупанти застосовували по позиціях сил АТО в Новгородському та Верхньоторецькому гранатомети. Окрім цього, по наших опорних пунктах в Майорську ворог вів вогонь з зенітної установки, а в Зайцевому – з міномету», - йдеться у офіційному повідомленні прес-центру штабу АТО.

На Маріупольському напрямку українські укріплення неподалік населеного пункту Павлопіль терористи обстріляли з гранатометів, а в Широкіному працював ворожий снайпер.

Нагадаємо, луганські бойовики переганяють в Донецьку область колони військової техніки. Більше півгодини, вчора 10 лютого, через окупований Стаханов йшла чергова колона.