Лучанин, раніше судимий за збут наркотиків, попри іспитовий строк та пильний нагляд правоохоронців не припинив займатися злочинною діяльністю та продовжував продавати наркотики. За що й поплатився свободою.

Слідство встановило, що підсудний систематично збував наркотичні речовин, в складі яких був амфетамін.

Зокрема, у вересні 2013 року чоловік продав наркотики біля бару «Гуцул», через місяць збув ще одну партію біля гімназії №14, а в грудні того ж року скоїв ще одну оборудку в районі вулиці 8-го березня. Подібний злочин чоловік скоїв і в лютому 2014 року.

За всіма цими фактами пильнували правоохоронці та проводили оперативні закупки. Відтак у слідства були беззаперечні докази вини лучанина.

Ще в листопаді 2013 року проти нього було відкрите кримінальне провадження, однак до суду воно надійшло лише цього року.

Сам обвинувачений свою вину в інкримінованих йому злочинах не визнав.

Втім сторона обвинувачення таки довела причетність підсудного до 4 злочинних епізодів, відтак Луцький міськрайонний суд засудив чоловіка до 6,5 років позбавлення волі, а враховуючи те, що він скоїв злочин під час відбуття іспитового терміну за попередній злочин - остаточно до відбуття суд призначив обвинуваченому 7 років тюрми з конфіскацією майна.