Майданівці з Волині отримали нагороди від президента України Петра Порошенка. Так, почесні нагороди присвоєні Володимиру Мовчану, Сашку Гучу, Артему Запотоцькому та Олександру Нечипоруку. Про це у мережі повідомила волонтер Наталія Попова.

«Сьогодні мої земляки отримали Ордени «За мужність» III ступеню, згідно Указу Президента №57/2016 від 17.072016.. Нагородження, на яке змогли приїхати Саша Гуч і Вова Мовчан, проходило в Києві, в Адміністрації Президента. Була і довга розмова майданівців з Президентом, де вони донесли особисто до Петра Порошенка реальні проблеми сьогодення їх та їх побратимів. Хлопці скромно ніяковіли від такої кількості шани і уваги, вперто повторювали, що стояли на Майдані не за нагороди… Але особисто мені дуже приємно, що мої друзі не забуті і отримали високі державні нагороди саме на річницю Перемоги Майдану над владою януковича. Пишаюся Вами, мої земляки!» ‒ зазанчає волонтерка.

«Нагадаю, що Володя і Пегас-Сашко з 35 сотні були важкопоранені кулями снайперів 20 лютого на Інститутській… В 12 лікарні хлопців оперували ОДНОЧАСНО на сусідніх столах… Та потиснули руки вперше вони лише сьогодні, через 2 роки», ‒ додає Наталія Попова.