Прикрий інцидент трапився з жителькою Луцька, яка вирішила здати своє помешкання в оренду. Молодий чоловік, який винайняв квартиру, згодом просто пограбував власницю помешкання, а потім ще й поселив туди інших людей.

Протягом 4 місяців молодик проживав у квартирі та не викликав підозри, а господарка житла в цей час перебувала за кордоном. Однак, коли вона в травні 2015 року повернулася додому та вирішила перевірити, як там її квартира, то виявила, що в неї викрали побутову техніку – телевізор, праску, блендер, радіотелефон, фотоапарат, електронні ваги та навіть дрібниці, такі як парасолька, запальничка та сумка для ноутбука.

Жінка негайно звернулася до правоохоронців та повідомила про пограбування. Втім, зрештою, злодія таки знайшли та почали з’ясовувати де викрадені речі. Виявилося, що частину побутової техніки молодик здав у ломбард, а решту тримав у себе вдома, позаяк сам переживав, аби вони не зникли. А все тому, що молодик вирішив здати квартиру в суборенду, а тому поселив у ній інших людей.

Проти злодія відкрили кримінальне провадження, однак на час слідства він повернув жінці частину викрадених речей.

В суді він частково визнав себе винним, тобто відносно лише тих речей, які здавав у ломбард. В результаті, вироком Луцького міськрайонного суду молодика засудили до 2,5 років позбавлення волі та зобов’язали відшкодувати жінці 5 500 гривень матеріальної та 10 500 гривень моральної шкоди.