Жителя Ковельщини засудили за те, що він керуючи своїм автомобілем скоїв ДТП, а його малолітній пасажир отримав важкі травми.

Трагедія трапилася в серпні 2015 року у Ковелі, коли чоловік, будучи напідпитку, не впорався з керуванням автомобіля марки «ВАЗ», наїхав на огорожу житлового будинку і протаранив саму будівлю. В цей час на пасажирському сидінні біля водія перебувала малолітня дитина, яка внаслідок ДТП отримала важкі травми.

Через удар об виступаючі деталі автомобіля дитина отримала закриту травму живота з розривом печінки, закритий перелом кількох ребер, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

За керування автомобілем в нетверезому стані та скоєння дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала малолітня дитина, проти чоловіка відкрили кримінальне провадження, а справу віддали на розгляд до Ковельського міськрайонного суду.

В судовому засіданні обвинувачений не оспорював фактичних обставин справи, а тому суд засудив його до 4 років позбавлення волі з 2-річним іспитовим терміном, та позбавив права керувати транспортними засобами впродовж 2 найближчих років.