Сьогодні "підполковник", який приторговував сурогатом на Центральному ринку намагався "замести сліди".

Про це повідомляє ІА Волинські новини.

Нагадаємо, 19 липня, продавців в одному з контейнерів на території Центрального ринку муніципали взяли на контрольній закупці сурогату. ФОТО. В той момент з автомобіля викочували діжки з сурогатом та спиртом в той же контейнер. Насправді підприємливий громадянин, який представлявся підполковником міліції у відставці, торгував посудом, а приторговував «сурогатом».

З того дня муніципальна поліція з ГО «Варта Порядку» забезпечували охорону 543-ого контейнера, у якому був спитр та сурогат. Жодна інша структура, в компетенції якої вилучити і накрити точку за три дні не вжила жодних заходів.

Сьогодні, 21 липня, о 10.00 правопорушнику Олександру Романюку все ж вдалося проникнути в контейнер, і закрившись в ньому, від взявся виливати "гримучу суміш". При цьому його дружина взялася поливати спирт, що витікав з контейнера, «білизною» - щоб перекрити випаровування. Речовини почали горіти і тільки завдяки кваліфікованим діям пожежників вдалося уникнути лиха.

Екс правохоронець-пенсіонер вибіг з контейнера і став хуліганити. «Варта Порядку» затримала порушника проте правоохоронці його за 15 хвилин відпустили. Чим викликана така байдужість та бездіяльність правоохоронних органів наразі незрозуміло.