Виконавча служба зобовязує списати із заблокованих рахунків «Луцьктепла» один мільйон гривень на користь приватної фірми один мільйон гривень. Нагадаємо за зверненням компанії «Тепелин» рахунки комунального підприємства заблокували. А через низку схем подвоїли борг.

Відтак «Луцьктепло » повинно повернути 28 мільйонів, 14 з яких за просто так. «Теплин» повязують із групою компаній «Континіум», один із власників якої народний депутат України Степан Івахів. Нещодавно на адресу міської ради прийшов лист від виконавчої служби в якому йдеться про те, що перший мільйон боргу доведеться списати на користь приватної компанії. Депутати кажуть, що за ці гроші можна було б відремонтувати двір чи дорогу.

«Сьогодні вже на банк, в якому відкритий рахунок ДКП «Луцьктепло» прийшла від виконавчої служби платіжна вимога, щоб списати один мільйон гривень, ті які в нас є сьогодні на рахунках на користь ТОВ «Тепелин». Тобто  цей мільйон гривень абсолютно незаконна заборгованість, яка виникла за рахунок шахрайських схем підуть Івахіву на фінансування процедур відкликань депутатів, а могла б ця сума піти лучанам на ремонт якогось двору», - розповідає депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук.