Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон, перебуваючи сьогодні із робочим візитом на Волині, ознайомився із ремонтними роботами на ділянці дороги загального користування Устилуг-Луцьк-Рівне.

Йому показали, як ремонтують частину цього автошляху : ділянку у селі Забороль. Під час того, як Віце-прем’єр  їхав по автошляху до населеного пункту – дорогу справно ремонтували. У неймовірну спеку дорожники завзято працювали. За допомогою спеціальної техніки клали асфальт, проводили інші дорожні роботи. По дорозі, котра передбачає двосторонній рух, автомобілі ледь могли розминутися, адже їхати можна було лише однією стороною.

Неподалік заборолівського стадіону облаштували спеціальний стенд, аби міністр міг детальніше ознайомися із ходом виконання робіт. Також йому розповіли про те на якій стадії перебувають роботи, скільки грошей вкладено та скільки ще потрібно для повного завершення ремонтних робіт.

Як тільки, високопосадовець сів у машину та поїхав із Забороля, більша частина техніки, котра була задіяна у ремонтних роботах, «попрямувала» до Луцька.

Також, варто додати, що попри заборону робіт у спеку на незахищеній від сонця території, люди котрі, ремонтували дорогу – працювали на повну.