Командування окупантів вирішили активізувати роботу з набору новобранців до лав бойовиків, через низьку укомплектованість підрозділів на передовій

Про це повідомляє  прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у мережі Facebook.

"Основними чинниками, що впливають на морально-психологічний стан особового складу російських окупаційних військ є низька укомплектованість підрозділів, насамперед тих, які перебувають на передових позиціях, та погіршення грошового і тилового забезпечення" , - пише розвідка.

Для вирішення цієї проблеми, окупанти вирішили активізувати призовну компанію, зокрема шляхом обману мирних жителів.

"З метою вирішення проблеми високої плинності кадрів російським окупаційним командуванням активізовано кампанію щодо призову новобранців. Командування 1 і 2 АК намагається вирішити проблему комплектування підрозділів за рахунок введення в оману жителів тимчасово окупованих районів", - повідомляє розвідка.

За її інформацією, їм обіцяють проходження служби у віддалених від лінії зіткнення районах, а виїзд на передову – тільки за згодою. Однак після підписання контракту більшість новобранців відправляється до районів ведення бойових дій, що, у свою чергу, призводить до збільшення кількості випадків дезертирства.