Протягом останнього тижня до особи Олександра Тиводара прикована увага чи не всіх засобів масової інформації.

Нагадаємо, що Олександра Тиводара затримали правоохоронці на проспекті Перемоги, поблизу 5-ої школи, у Луцьку 8-го серпня. За дивним збігом обставин на місці затримання Тиводара знаходилися громадські активісти і журналісти видань ВолиньPost і Волинь24, яким чином вони дізналися про спецоперацію невідомо. Також правоохоронці увірвалися в офіс громадського формування «Варта порядку» й до приватного будинку Олександра Тиводара.

Біля приміщення Луцького міськрайонного суду, де Олександру Тиводару обирали міру запобіжного заходу, сотні людей зустріли його оплесками. Після того, як суд звільнив Олександа Тиводара і ось уже кілька днів він перебуває в міській лікарні з гіпертонічним кризом.

Однак не минає й дня, щоб місцеві ЗМІ не говорили про Олександра Тиводара. Люди в соціальних мережах висловлюють слова підтримки громадському активісту, однак знаходяться й такі, що з дня в день намагаються очорнити чесне ім’я Олександра Тиводара.

Вершиною цинізму стала сьогоднішня стаття на підконтрольному бізнес-групі «Континіум» виданні ВолиньPost під назвою: «І заводи, і огорожі з могил: Історія «металоломного» магната Олександра Тиводара». Це викликало хвилю обурення серед громадськості.

У телефонному коментарі інтернет-виданню "Під прицілом" Олександр Тиводар повідомив, що позиватиметься до суду на видання ВолиньPost за наклеп, а також на захист честі та гідності.

«Я завжди чесно і відкрито займався підприємницькою діяльністю, платив податки. Ну а це вже верх цинізму. Найближчим часом подаватиму позов до суду на видання ВолиньPost на захист честі та гідності, бо вбачаю в цьому не що інше як наклеп, спробу у брудний спосіб очорнити моє ім’я», - зауважив Олександр Тиводар.

Зауважимо, що це вже не перша спроба окремих видань облити брудом Олександра Тиводара, однак крім пустих слів, ці статті не мають під собою жодного підґрунтя, адже застосовуються брудні технології чорного піару