Затягування позачергових виборів у Луцьку може тривати ще 4 роки, якщо команда президента все ж не знайде кандидата, який, на їхню думку, зможе поборотися за перемогу.

Про це розповів народний депутат України Володимир Парасюку коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини на фестивалі «Княжий» у Володимирі-Волинському.

«Позачергові вибори у Луцьку навмисне затягуються Адміністрацією Президента, бо там, на верхах, ще не готові до них. А готовими стануть лише тоді, коли соціологічні дослідження покажуть, що їхній кандидат має перспективи на перемогу та буде позитивна динаміка. Тоді вибори і оголосять. Адже якщо зараз запустити вибори, то вони втратять можливість поставити в місті свою владу, це те, що я знаю на 100%. Схожим чином вони діють і в інших містах України. Відтак, все залежить як спрацює команда на місці, якщо не покаже результату та прохідного кандидата на мери, то так може тягнутися і до чергових виборів. Але я цього не бажаю Луцьку пережити. Адже коли накладають позачергові на чергові, то виникає чимало правових колізій, що викликає безліч проблем», - розповів Володимир Парасюк.