Голова ТВК Леонід Будцев погрожує написати заяву в поліцію на членів комісії, які пропускали засідання. Самі члени комісії стверджують, що засідання розпочалося 1-го серпня і воно було безперервним, тобто вони відвідували засідання, - повідомляє ІА Волинські новини.

Про це йшлося під час засідання Луцької міської виборчої комісії 21 серпня.

Голова комісії Леонід Будцев зауважив, що він напише заяву на членів комісії, оскільки ті не відвідували засідання.

«В суботу ми не проголосували за узагальнений протокол про перевірку. Після того, як я зачитав протокол, в який було внесено правки, члени комісії не зібралися і не відповідали на телефонні дзвінки і засідання не закінчили, про що я маю відповідний акт. Я намірений звернутися до правоохоронних органів щодо відсутності членів комісії», - зазначив Будцев.

Членів комісії це обурило, мовляв, засідання лише одне і воно розпочалося 1 серпня, будучи безперервним, тобто вони були присутніми на засіданні.

За словами члена комісії Тамари Гейло, Будцев написав заяву на 9 членів комісії, хоча двоє інших членів пропустили ще більше засідань.

«В поліцію ви подавали заяву, де було сказано, що засідання безперервне. Мене і ще 8 членів комісії цікавить, чому ви подали на нас заяву, хоча 2 інші члени комісії пропустили ще більше засідань, але на них заяву подано не було», - зауважила Тамара Гейло.

Проте Леонід Будцев зауважив, що була ремарка про те, що засідання буде одне, але з перервами.