Восени минулого року пройшов чи не найбільший марафон «Краплина крові рятує життя» ініційований громадським формуванням «Варта порядку». Більше як півсотні вартівців прийшли тоді до пологового будинку, аби поділитися кров”ю з тими, хто її дійсно потребує.

Багато хлопців це роблять вперше, однак запевняють, що без вагань погодилися підтримати своїх побратимів, які вже мають чималий досвід у цій благородній справі.

Зауважимо, що під час марафону, який тривав з 31 жовтня по 4 листопада більше пятдесяти членів формування здали кров для потреб Луцького пологового будинку. Загалом вартівці здали близько 22 літер крові.

«Якщо ми цію акцією врятуємо хоча б одне життя чи просто допоможемо тому, хто цього дійсно потребує, значить справа була зроблена не даремно», – зауважив голова ГФ «Варта порядку» Олександр Тиводар.

Організатори щиро вдячні усім, хто долучився до благодійного марафону “Краплина крові врятує життя” та закликає всіх небайдужих не зупинятися на цьому, і надалі ставати донорами, адже це так потрібно.

Сьогодні хлопці запевнябть, що як тільки прийде час і дозволять лікарі, вони знову прийдуть на пункти збору крові, аби рятувати людські життя.