Міхеіл Саакашвілі стверджує, що влада намагається стежити за ним і записувати його особисте життя на камери.

Про це позбавлений українського громадянства екс-президент Грузії і колишній голова Одеської облдержадміністрації заявив у відеотрансляції на Facebook із готельного номера в Чернівцях.

"Спочатку мій охоронець зупинив спробу вторгнення людей із валізами специфічними, з СБУ... Вони намагалися зайти – він їх не пустив, вони сказали: "Вибачте, помилилися номером". А потім пішли в номер під моїм номером. А коли наші пішли за ними, вони пішли з того номера, але залишили речі", – сказав Саакашвілі.

Політик на камеру розглянув нібито знайдене там: "Кабель ось цікавий. Це – я не знаю, спеціальний пристрій, я так розумію, для підслуховування. Це диски, куди записується вся ця історія. Це, наскільки я розумію, камери для запису в номерах, спальних кімнатах, фойє...".

"Коротше, ці виродки – в той час, як ворог прорвав східний кордон, Україна кишить шпигунами, Медведчук став головним бізнес-партнером Порошенка і заробляє кожен день на автогазі, коли у них все розвалюється і летить під три чорти, – займаються записом мого приватного життя!", – заявив Саакашвілі.