У Кривому Розі розпочинається суд над прийомними батьками спаленої шестирічної Аміни Менго. Влітку ця шокуюча історія вразила всю країну. Зі зразкового дитячого будинку сімейного типу родини Кудрявцевих, де виховували аж 8-ох дітей, раптово зникла найменша донечка. Батьки заявляють - лиш вдумайтеся - дитину випадково загубили. Втім, кілька днів на дні озера водолази знаходять обвуглені дитячі рештки. Причина звірячого вчинку батьків так і залишається страшною таємницею. Чи відкриють вони її на суді? Ми побчимо просто зараз.

Під стінами суду бабуся загиблої дитини показує фото онучки і проклинає той день, коли віддала її зі старшим братиком під опіку - в прийомну родину Кудрявцевих. Це - рідна бабуся шестирічної Аміни Менго. Її дочка покинула дітей, а бабця через інвалідність не змогла виховувати. А влітку жінку шокували новиною - тіло її онучки розчленували, спалили у духовці, а потім обвуглені рештки втопили в озері. Все це зробили не будь-хто а прийомні батьки. Це і є ті самі названі батьки - Тетяна та Юрій Кудрявцеви. Вони поспішають на суд і вже за традицією - грають у мовчанку та категорично не визнають провину. Історія їхньої кримінальної справи - варта сценарію справжнього фільму жахів. Зразкова прийомна родина. Восьмеро дітей. Як раптом влітку - загадково зникає молодша донечка Аміна. На пошуки дівчинки стає чи увесь Кривий Ріг. А мати тим часом - навіть не може згадати, як саме і де загубила дитину. Першим не витримує батько. Саме він вказує слідчим, де шукати дівчинку.


Точніше - те, що від неї залишилося. З дна озера по сусідству з родинним будинком водолази виймають пакет з обгорілими дитячими рештками. ДНК-експертиза підтверджує - це останки саме зниклій Аміні. На допиті чоловік вражає зізнаннями. Але з появою адвоката різко відмовляється від свідчень та цинічно замовкає. Дитбудинок Кудрявцевих - розформовують. Усіх дітей - а їх у родині виховувалось аж 8-ро - забирають у реабілітаційни центр. Від трагедії соцпрацівники досі у розпачі. Кажуть, зразковішої родини годі було й шукати.

От тільки довічне ув'язнення, що вимагає бабуся - Кудрявцевим навряд чи отримають. Єдине, що закинули батькам, це - наруга над тілом. Звинуватити їх у навмисному вбивстві - прокурори так і не змогли. Адже експерти - не встановили причину смерті. На час суду Кудрявцеви перебуватимуть вдома, навіть без домашнього арешту. Чи розкриють таємницю смерті прийомної дочки? - поки ще запитання без відповіді. Останки загиблої дівчинки так і залишаються непохованими. Принаймні, до завершення доленосної експертизи. Максимальне покарання - усього 7 років тюрми