Попри похмуру погоду сотні жителів мікрорайону ЛПЗ зібралися поблизу 20 школи, адже сьогодні тут святкують «День кварталу», який організував для містян Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Програма масового дійства насичена веселими розвагами, цікавими майстер-класами та конкурсами для дітей і дорослих, виступами музичних і танцювальних колективів, а також розіграшами цінних подарунків. 

У програмі дійства народне караоке караоке, спортивні змагання, показові виступи та частування справжнім козацьким кулішем. Особливо багато цікавинок підготували для дітей: заняття з ліпки глиною, розпису іграшок, боді-арту, анімаційні веселощі, бульбашкове шоу, дискотека разом із Dj Міньйоном та яскравий флешмоб.  



Також лучани вдосталь натанцюватися та наспіватися під запальні музичні виступи. Яскравими гостями заходу стали енергійні колективи «Давня казка» і «Пластилін».



Окрім того, у програмі свята – відзначення шанованих жителів ЛПЗ і осіб, які зробили значний внесок у розвиток мікрорайону, а кульмінацією дійства буде вручення подарунків, зокрема велосипеда, смартфона та смарт-годинника.

ПЕТРО СОСНИЦЬКИЙ