У Луцькому відділку поліції чоловік погрожував правоохоронцям самопідпалом. У пізній порі п’ятниці стало відомо про обшуки у так званому реабілітаційному центрі для нарко- та алкозалежних, де незаконно утримували людей під приводом лікування. Традиційно у міському відділку поліції нічого не коментують.

Про це далі йдеться у сюжеті телеканалу "Аверс".

Правоохоронців зважаючи на резонанс справи в приміщенні міськвідділу було особливо багато. Нічого не віщувало біди, однак раптово у відділок увірвався чоловік з пляшкою у якій, судячи із запаху був бензин. Чоловік тримаючи сірник в руках погрожував самопідпалом.

Чоловіка в кайданках повели заспокоїти в кімнату для прийому громадян, що відбувалося за дверима – невідомо, однак палій стверджував, що один з поліцейських застосовував до нього силу. Бідолаху повезли на освідування, що стало причиною такої поведінки чоловіка журналістам з’ясувати так і не вдалося.

Журналісти телеканалу "Аверс" прибули у міськвідділ для висвітлення ситуації щодо обшуків у реабілітаційному центрі "Волна+". Згодом через спробу самопідпалу розгорівся скандал, оскільки підійшли представники Самооборони, та почали розповідати, що ця подія була звичайною провокацією співробітників "Аверс", які мимоволі стали свідками цієї божевільної акції.