Екс-міністр оборони і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко не бачить можливості для президента Петра Порошенка претендувати на другий термін.

Про це, як повідомляє "Гордон", він сказав в інтерв'ю для програми "Бацман Live" на телеканалі NewsOne.

"Пізно пити боржомі, коли нирки вирізали. Вже пізно. Я йому з самого початку говорив, що потрібно було зробити. Йому потрібно було закрити весь свій бізнес за кордоном. Друге: половину свого статку, як це зробили більше 100 американських мільярдерів, віддати країні, і перш за все армії. І тоді б всі олігархи зробили те ж саме. Третє: закрити всі свої офшори, через які працювали і продовжують працювати його заводи і фабрики, не віддаючи належне країні. Паралельно внести такий податковий пакет, щоб зробити режим більш вигідний, ніж офшори, тут. І тоді весь бізнес піде цим шляхом. Навести порядок, прибрати тих виродків, яких посадили в правоохоронні органи і які продовжують тримати потоки на митницях і так далі, які прессингують добробати, простих людей, але прикривають всяких Насірова, Пашинських, Троянів і тому подібних", - сказав Гриценко.

Він також додав, що Порошенко зробив помилку, коли "витяг" сина з АТО. Адже лишити його там було б дуже сильним кроком з боку президента і прикладом.

"Але жадібність і бажання стати найбагатшим в країні його погублять так само, як погубили Януковича. На жаль, це і країну погубить", - зауважив Гриценко.