Сьогодні до тимчасової комісії  з питань земельних відносин Волинської обласної ради звернулася директор санаторію "Лісова пісня" Руслана Дибель аби повернути закладу землі, які свого часу були продані. Мова йде про 40 соток землі, що прилягають до санаторію. Ця земля була виділена під будівництво оздоровчого комплексу.

«Волинська обласна державна адміністрація не хоча передавати цю землю санаторію. Дороги теж незрозуміло яким чином були передані селищній раді. Потрібно звернутися до голови ОДА Володимира Гунчика аби повернути землю санаторію», - наголосив голова тимчасової контрольної комісії з питань земельних відносин Володимир Кучер.

Мова йде про земельну ділянку, які свого часу були вилучені та передані у приватні руки. Тепер землю можна повернути у обласну комунальну власність тільки за рішенням суду. Однак яким чином і чи законно вилучалась земля достеменно невідомо.

,

Депутат Волинської обласної ради Святослав Кравчук рекомендував звернутися до прокуратури, щоб вона розібралася, яким чином була відчужена та продана ця земля і чи можна там взагалі будувати.

У підсумку комісія звернеться до правоохоронних органів аби останні з’ясували чи законною була процедура відчуження, а також купівлі-продажу земельної ділянки.

ПЕТРО СОСНИЦЬКИЙ