У Луцьку можливий сценарій: коли для "перемоги" над конкурентом можуть спробувати зірвати опалювальний сезон. Всього на день чи два, але з далекоглядною метою. Є сумніви? У мене немає... Нагадаю Вам ситуацію, коли виконуючи завдання Банкової, втопили у смітті майже мільйонний Львів і тримали цю блокаду місяцями. І все для чіткої політичної мети - приборкання "незручного" міського голови та його політичної сили. Про це народний обранець написав мережі Facebook.

Тому сьогодні на брифінгу спільно з Ірина Констанкевич закликали всі причетні сторони до вирішення ситуації, щодо можливого зриву опалювального сезону в Луцьку знайти компроміс. Конфлікт - штучно створений. Вимагаємо політиків від БПП не гратися у шантаж, бо від цього, перш за все, страждають пересічні лучани.

І не розповідайте мені про те, яке я відношення маю до Луцька. Я тут народився, навчався у школі та університеті, обирався депутатом міськради та працював у виконкомі більше 5 років і головне, я тут жив, живу і напевне і надалі буду жити!