Камар Хусейн – нині перший луцький пакистанець, який вільно розмовляє українською. Мову опанував швидко, а зараз легко розмовляє з відвідувачами медичної лабораторії де він працює. Вочевидь, більшість українських депутатів та посадовців можуть йому позаздрити, бо так влучно викладати свої думки українською спроможний не кожен.

Українська мова посідає друге місце за мелодійністю у світі, однак навіть не всі депутати говорять державною мовою, часто виголошуючи промови з трибуни російською, мотивуючи це тим, що українську важко вивчити. Однак є люди, які спростовують ці слова. Камар Хусейн приїхав до України з Пакистану 15 років тому аби здобути вищу освіту. Чоловік працює в лабораторії і дивує відвідувачів ідеальною українською.

Камар знає дві рідні мови, вільно володіє українською і англійською, планує також вивчити німецьку. Наші мови дуже відрізняються, каже чоловік, особливо письмо.

Каже, що спочатку було важко, бо не всі знали англійську, але в Україні відразу сподобалося, додає, що між Пакистаном та Україною багато спільного, зокрема менталітет. Подобаються пакистанцю і українські дівчата, навіть одружився на лучанці.

Чоловік дивується, що не всі депутати володіють українською мовою. Камар  - з іншого кінця світу, але вважає українську мову рідною, а деякі люди, які прожили в Україні мало не все життя, досі говорять чужою мовою.