Скандал, що стався в одному з супермаркетів "Ашан", отримав продовження. Адміністрація магазину зв'язалася з батьками однієї з дівчаток і розповіла, як тепер йдуть справи.

Про це повідомляє мати однієї з школярок Олена Марчук  у коментарі "Обозревателю"

"Від поліції у нас нічого, але "Ашан" вийшов на зв'язок з моїм чоловіком. Повідомили, що усунули охоронців від роботи на час розслідування. Сказали, що ведуть службове розслідування і згодні з тим, що порушення були. Хоча тиск на дівчаток і заперечують", - говорить Олена.

Жінка додала, що адміністрація поділилася контактами людини, яка може показати записи з камер відеоспостереження.

"Можу вам з точністю повідомити дві речі: порушення розпорядку з боку співробітників охоронної компанії мали місце, але відеозаписи підтверджують, що дівчаток не торкалися і тиск на них не чинили. Розумію, що вам цього не досить. Ми продовжуємо внутрішнє розслідування, але для прийняття конкретних заходів нам необхідний час, оскільки охоронна служба - це не наші співробітники, а підрядник "Витязь Груп", відповідно юридично ми не можемо самостійно приймати рішення в стислі терміни", - заявив представник адміністрації матері постраждалої дівчинки.

Нагадаємо, що у Києві в гіпермаркеті Ашан охоронці довели до нервового зриву 15-річних школярок через підозру у крадіжці пилочки для нігтів.