Наступним режисерським проектом голландця Пола Верховена стане екранізація популярної в минулому відеогри. Про це сам Верховен розповів в інтерв\'ю телеканалу MTV. 

"Зараз я працюю над фільмом, дія якого відбувається в 1914 році. Він буде чимось схожий на фільми про Індіану Джонса і одночасно на картини Хічкока. Зараз ми на стадії підготовки сценарію. Основні ідеї ми зачерпнимо з відеогри  яка вийшла раніше", - сказав режисер. 

Він відмовився уточнити, яка саме гра ляже в основу картини. "Її творець попросив мене не розкривати секрет, поки ми не закінчимо роботу над сюжетом", - підкреслив Верховен. 

MTV припускає, що мова йде про квесті під назвою "The Last Express", що вийшов у 1997 році. Дія гри, створеної автором "Принца Персії" Джорданом Мехнером, як раз і відбувається в 1914 році в Парижі. 

Нагадаємо, що Пол Верховен є режисером таких відомих фільмів, як "Робокоп", "Зоряний десант", "Основний інстинкт" і інших. Його останньою роботою стала драма "Чорна книга", що вийшла в 2006 році, повідомляє lenta.ru.