Творець фільму "Особливо небезпечний" Тимур Бекмамбетов планує запросити на головну жіночу роль у сіквелі картини зірку вампірськой саги "Сутінки" Крістен Стюарт. Про це з посиланням на свої джерела пише видання E! Online. 

Стверджується, що російський режисер уже зустрічався з юною актрисою, щоб обговорити деталі її участі у фільмі. Передбачається, що Стюарт зіграє одну з кращих вбивць Братства ткачів і замінить, таким чином, вибившую з проекту Анджеліну Джолі

Представники Крістен Стюарт поки не коментують цю інформацію. Варто відзначити, що після того, як Джолі відмовилася зніматися в продовженні, повідомлялося, що кінокомпанія Universal прийняла рішення не займатися пошуками іншої виконавиці, а закрити проект. 

Коли Бекмамбетов планує знімати "Особливо небезпечний 2", не уточнюється. Самій Стюарт восени 2010 року треба взяти участь у зйомках заключної частині "Сутінків". 

Нагадаємо, що фільм "Особливо небезпечний", головні ролі в якому зіграли Джеймс Макевой, Анджеліна Джолі і Морган Фрімен, став першим проектом такого масштабу, знятим режисером з Росії в Голлівуді. Світові касові збори картини перевищили 340 мільйонів доларів.