В інтернет потрапили деталі сюжету четвертої частини "Людини-павука". Ресурсу BleedingCool стало, зокрема, відомо з власних джерел, що в новому фільмі ворогом Людини-павука буде Ящір (The Lizard). 

Ящір є гігантською людиноподібну рептилію, в яку здатний перетворюватися доктор Кертіс Коннор. Ця здатність з\'явилася у Коннора в результаті випробування препарату, який повинен був дати людині можливості регенерації втрачених кінцівок, якими володіють деякі ящірки. 

Новий фільм про людину-павука є спробою перезапустити відому франшизу. Сюжет четвертої картини про супергероя будується навколо здобуття Пітером Паркером надздібностей під час навчання в школі. Режисером проекту виступить Марк Уебб, який зняв "500 днів літа", а сценарій для нової картини напише Джеймс Вандербілт ("Зодіак"). 

Вихід нової стрічки про Людину-павука запланований на червень 2011 року, хоча у фільму поки немає ні назви, ні виконавця головної ролі. Зовсім недавно з\'явилися повідомлення, що Пітера Паркера може зіграти Джемі Белл, відомий за фільмами "Дорога Венді" і "Чамскраббер". В даний час Белл закінчує роботу над фільмом "Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога 3D" Стівена Спілберга, в якому він виконує головну роль. 

За даними Entertainment Weekly, новий фільм буде набагато похмурішим попередніх частин. На думку видання, новий "Людина-павук" може зробити для франшизи той же, що свого часу для фільмів про Бетмена зробило поява стрічки "Бетмен: Початок". Нагадаємо, необхідність перезапустити історію Людини-павука виникла після того, як Сем Реймі відмовився знімати заплановані четверту і п\'яту частини фільму про супергероя, повідомляє lenta.ru.