Тендер на постачання 767 найменувань мідної кабельної продукції монополіста фіксованого зв\'язку ВАТ Укртелеком виграв ВАТ Одеський кабельний завод Одескабель, зазначається в офіційному повідомленні Укртелекому.

Також, в офіційному оголошенні, яке було оприлюднене в системі розкриття інформації про держзакупівлі, Одескабель отримає за поставлену продукцію 100,987 млн грн.

Як повідомляється, договір між компаніями було підписано ще в травні 2010 року.

Нагадаємо, що в липні нинішнього року страхова Група ТАС виграла тендер національного оператора електрозв\'язку Укртелекому на надання послуг з обов\'язкового і добровільного страхування. Тендер з десяти видів страхування проводився ВАТ Укртелеком у вигляді відкритих торгів відповідно до загальних умов і річного плану закупівель на 2010 рік. Термін дії всіх укладених договорів страхування - 1 рік. Загальна сума страхових платежів за договорами склала 3 202 000 грн.

Укртелеком обслуговує близько 10 мільйонів абонентів фіксованого зв\'язку. Кількість користувачів мобільним зв\'язком Укртелекому (торгова марка Utel), за прогнозом менеджменту компанії, на кінець 2010 року має зрости до 834 000 з 406 800 на початку року при загальному розмірі українського ринку у близько 55 млн абонентів.

За матерiалами: Интерфакс-Украина