Новий альбом англійського поп-рок гурту Take That Progress, випущений у понеділок, 15 листопада, очолив британський хіт-парад, змістивши з першого місця співачку-домогосподарку Сьюзан Бойл.

Більше того, тираж диска Progress, який вперше за 15 років був записаний повним складом (разом з Роббі Вільямсом), перекрив сумарний тираж усіх інших платівок у топ-10 чарту.

За перший тиждень продажів альбом Take That розійшовся у Великобританії рекордним за останні 13 років тиражем - 520 тисяч примірників, повідомляє New Musical Express.

Попереднє досягнення на рахунку Oasis, чий альбом Be Here Now в 1997 році за тиждень розкупили в кількості 630 тисяч копій.

Лідер минулого тижня, альбом Сьюзан Бойл The Gift, змістився відразу на третю позицію. А друге місце цього тижня посідає платівка Ріанни Loud.

У пісенному чарті Take That посіли друге місце з синглом The Flood. Перше місце дісталося бойз-бенду JLS з треком Love You More. А замикає трійку лідерів Еллі Гулдінг з композицією Your Song.

Раніше повідомлялося, що новий альбом Take That встановив рекорд за кількістю продажів у перший день після виходу.

Нагадаємо, що на новому альбомі Take That також звучить і голос співака Роббі Вільямса, який залишив їх у 1995 році і який вирішив повернутися у свій старий гурт у середині липня цього року.

 

За матерiалами: Lenta.ru