З 30 березня 2011 року італійська low-cost авіакомпанія Windjet відкриває прямі рейси сполученням Ріміні - Київ, передає avianews.com з посиланням на слова PR-представника авіаперевізника Енріко Лепрі.

За його словами, рейси виконуватимуться один раз на тиждень по середах. Крім того, в аеропорту Ріміні Windjet буде стикувати київський рейс з власними рейсами на Сицилію - у Катанію і Палермо.

Згідно з повідомленням порталу, продаж квитків вже відкрито на сайті авіакомпанії. Переліт з урахуванням зборів в обидві сторони за маршрутом Київ-Ріміні коштуватиме 137 євро. Квиток на рейс з Києва зі стикуванням через Ріміні в Палермо обійдеться у 176 євро, а в Катанію - у 175 євро.

Вартість перевезення багажу становить 7 євро за кожну сумку. Ріміні розташований на березі Адріатичного моря. Відстань до Мілана - 329 км, до Венеції - 270 км, до Риму - 400 км.

Примітно, що в Державній авіаційній адміністрації України повідомили, що поки ніяких документів, необхідних для початку рейсів, Windjet не подавав.

Нагадаємо, що наразі в Україні здійснюють рейси п\'ять іноземних бюджетних авіакомпаній: Air Arabia до Києва з Шарджі, Pegasus Airlines до Харкова зі Стамбула, Wizz Air Hungary до Києва з Лондона. У літній сезон між Кельном і Києвом літає німецька Germanwings.

За матеріалами Avianews.com